Rejser

Tips til aktiv ferie med de mindste


Aktiv ferie er populært, og mange foretrækker at dyrke motion på ferien, så dagene ikke udelukkende går med at spise is og ligge ved poolen. Det gælder også for familier med mindre børn, men til tider kan aktiviteterne være udfordrende for de små, som af gode grunde ikke kan gå og løbe så langt som de voksne. Derfor er der her tre tips til at bruge ferien aktivt uden at gøre livet surt for de mindste.

Husk en klapvogn

Uanset hvilken type ferie I skal på, er en klapvogn nærmest uundværlig. Den er perfekt til dagsudflugter, da børnene kan sidde i den, når de trænger til et hvil eller har brug for en middagslur. Desuden kan I pakke mad, drikkevarer og andre nødvendigheder i den, så I ikke skal slæbe på store og tunge tasker hele dagen.

Hvad enten I rejser med fly eller tager bilen, udfordrer den begrænsede plads, da klapvognen hurtigt optager meget af den. Hvis I rejser ofte, kan det derfor være en fordel at investere i en klapvogn, som kan klappes helt sammen. Vognene, som kan det, fylder meget mindre end dem, der ikke kan, og optager derfor kun en begrænset mængde plads i bagagerummet eller i flybagagen. Hvis I vandrer meget på ferien, bør klapvognen også være egnet til terræntypen, ellers kan det hurtigt blive en ubehagelig fornøjelse for barnet.

Tag løbecyklen med på familieferien

Hvis I primært kommer til at befinde jer på asfalt og andre jævne underlag, kan I tage en løbecykel med på ferien. Med den kan børnene nemt følge med jer voksne, uden at de ender med kun at sidde stille i klapvognen og ikke få brændt energi af. Hvis I ikke allerede har en løbecykel, kan I se udvalget her. Den er nemlig også god at bruge til hverdag, da børn træner og udvikler deres motorik samtidig med, at de har det sjovt.

Leg i poolen

At bruge en dag ved poolen betyder ikke nødvendigvis, at man skal bruge hele dagen på at flade ud på en solvogn. Der er nemlig god mulighed for at være lidt aktiv. Tag børnene med i poolen til sjov og ballade. Svøm en tur med dem på ryggen, spil bold eller kast lidt rundt med dem – især den sidste er god for armmusklerne, og børnene vil med garanti elske det. Efter en god gang leg i poolen kan du nyde en velfortjent lur på solvognen uden at have dårlig samvittighed.

Rejser
Gode råd til din næste surf rejse
Rejser
Brug dit sabbatår på noget meningsfyldt
Rejser
Oplev regnbuenationen på tætteste hold
There are currently no comments.