Rejser

Billig skiferie


Hvis du elsker aktiv ferie med massere af spænding og adventure, elsker du helt sikkert også skiferie. Skiferien er den perfekte kombination af aktivitet, udeliv, ultimativ hygge og fest. Alt efter om du skal på ferie med familien eller vennerne, er en skiferie fuld af spænding og sjov.

Skiferien kan dog også være en forholdsvis stor udgift. Der skal både arrangeres transport, overnatning, spisning, og der skal lejes ski og købes liftkort. Det bør dog ikke afholde jer fra at overveje en skitur. Hos onlineski.dk er de specialiserede i billige skirejser for hele familien og giver dig forskellige uforpligtende tilbud skræddersyet til dig og din familie.

Tre forskellige destinationer

Onlineski.dk tilbyder skirejser til 3 forskellige lande. Der er den klassiske skidestination Østrig, det skønne Italien og det nære Tyskland. Hvert land byder på mange forskellige muligheder.

  • Hav en fest i Østrig

Østrig er en stor og kendt skination, der har et væld af forskellige skiområder med mange forskellige pister og niveauer. Mange af destinationerne i Østrig er også super børnevenlige, og der er mulighed for dansk skiskole flere steder. Er man til fest, farver og afterski, er Østrig det helt rigtige sted at tage hen. Her er der en stærk tradition, og nogle af de bedste afterski-steder i verden ligger her. Steder som St. Anton og Ischgl byder på afterski og dans på bordene for både børn og voksne. Derudover er der selvfølgelig den helt specielle Østrigske kultur med schnitzel, glühwein og kaiserschmarrn.

  • Verdens største skiområde i Italien

I Italien kan du stå på massevis af pister i lækkert solskinsvejr. Her finder du også verdens største skiområde, nemlig Canzei hvor der er 1220 km pister i alle niveauer. Canzei er for dem, der ønsker at udforske et nyt område hver dag. De Italienske pister ligger meget højt, og derfor er I stort set altid garanteret sne og solskin – ydermere er Italienerne gode til at præparere pister og yde en god service. I tillæg til dette ved de fleste nok også godt, at maden er fænomenal i Italien. Her får du en skiferie, hvor der virkelig ikke mangler noget.

  • Svipture til Tyskland

Tyskland er et super godt alternativ til Norden, når det kommer til skiferie. Grundet afstanden er det super nemt at tage en forlænget ski-weekend til det sydlige Tyskland. Berchtesgaden ligger på grænsen til Østrig. På de tyske destinationer finder du mange gode områder dedikeret til børn og fine skiskoler. Skiferie i Tyskland er super billigt med gode børnepriser.

Skiferie i uge 8

Ønsker du at holde en billig skiferie med børnene, kan uge 8 være en rigtig god mulighed. Flere steder i Danmark holder skolerne også vinterferie i uge 8. Med en skiferie kan I vælge at køre selv eller tage en flyver. Med en flyvetur er I hurtigt og nemt på destinationen og kan få rigtig meget ud af jeres tid. Med kør-selv modellen har I dog lidt mere fleksibilitet, samtidig med at der er noget rigtig hyggeligt over at køre på ferie sammen i en bil.

 

Rejser
Tag familien med til Paris
Rejser
Sommerferien står for døren – få det bedste ud af den
Rejser
En dejlig pude til nakkestøtten i bilen
There are currently no comments.