Diverse

Har du brug for hjælp til at stoppe med at ryge?


Som de fleste ved, er nikotin vanedannende, og det betyder, at det kan være svært at stoppe med at ryge, når man først er begyndt – kroppen vil simpelthen have mere, hvorfor man kan opleve sig selv hige efter tobakken og automatisk række ud efter smøgerne og lighteren. Rygning er dog ret sundhedsskadeligt – ikke nok med at man vil opleve, at ens lungekapacitet er forringet, så kan rygning forhøje risikoen for lungekræft og mange andre, alvorlige sygdomme. Der er derfor rigtig god grund til at kvitte smøgerne og starte en sundere livsstil, men det kan være utrolig svært, hvis man er langt inde i afhængigheden. Derfor får du her nogle gode råd til, hvordan du slipper af med vanen og får en sundere krop.

 

Trap ned

Hvis du ikke er klar på at tage en kold tyrker, som betyder at kvitte smøgerne fuldstændig på én gang, så kan du lige så stille trappe ned, så du ryger færre og færre cigaretter hver dag, og til sidst slet ikke føler behov for den ene smøg, du ellers ville hige efter for kort tid siden. Dette er ikke den sundeste måde, men for dem, der virkelig har svært ved at slutte med at ryge, kan det være en løsning.

 

Prøv en e-cigaret

De seneste år er e-cigaretter blevet ret trendy, og de ses efterhånden tit i gadebilledet. De elektroniske cigaretter er gode til dem, der gerne vil stoppe med at ryge, fordi dampen i dem ikke er lige så skadelig som i almindelige cigaretter, og fordi man selv kan justere indholdet af nikotin. Det vil altså sige, at man kan trappe nikotinafhængigheden ned, samtidig med at man får en slags røg, som ikke er skadelig, og som endda kan smage godt – e-cigaretter kommer nemlig i mange forskellige varianter, hvor man selv kan bestemme smagen og lugten af dampen.

Diverse
Derfor skal du vælge et rejsebureau
Diverse
Elsker du adrenalin? Så prøv bungee jumping
Diverse
Hent Europa hjem i stuen, når du ikke kan rejse ud
There are currently no comments.