Diverse

Mærk at du lever med et faldskærmsudspring


Flere og flere danskere vælger at hoppe ud fra fly af forskellige årsager. Den største grund til at de fleste mennesker vælger et faldskærmsudspring, det er på grund af adrenalinen. Det er en oplevelse for livet, og derfor er der mange, der gerne vil prøve det. Den almindelige form på engangsspringere, det er, et tandemspring, hvor udspringerne er spændt fast til en professionel springer, og så hopper man sammen ud fra flyet. Så hvis du gerne vil give dig i kast med en ekstremsport, så kan du starte med et tandemspring, og se om det er noget for dig. Synes du, at det lyder spændende – så læs med herunder.

Gode råd inden du hopper ud fra flyet

Inden du vælger at hoppe ud fra flyet, så skal du tænke over nogle ting. Det er ikke 100 % sikkert, da der altid vil være en chance for at noget går galt, men hvis man kigger på statistikkerne – så viser de, at procenten for ulykker ligger på 0,0007 %. Det vil sige, at chancen for at der sker en ulykke er minimal. Der er større chance for at ende i en bilulykke.

Man kan tage en ven, partner eller lignende med på sådan en faldskærmstur. Hvis man eksempelvis er lidt bange, så kan man dele frygten med en anden, eller måske kan den anden person være med til at berolige en. Hvis det ikke hjælper på nerverne, så kan man tænke på, at man er koblet sammen med en professionel springer, der har sprunget mange gange før.

Det kan også være en hjælp for mange at tale med andre mennesker, der har sprunget før. De kan nemlig fortælle om deres oplevelser, og derved kan man få en bedre fornemmelse af, hvordan det er, inden man selv prøver det. Derudover kan det være en god idé at gå på toilettet en halv time inden springet.

Krav til tandemspring

For at sikkerheden skal være i top, så skal man have et sundt helbred, man skal være minimum 9 år gammel, og man må maksimum veje 90 kg.

Diverse
Derfor skal man skyde billeder manuelt
Diverse
Overvejer du at åbne din egen restaurant i udlandet?
Diverse
Sådan sparer du penge på tøj i høj kvalitet
There are currently no comments.