Udstyr

Vælg de rigtige solbriller til din rejse


Flere og flere danskere vælger at tage ud at rejse, og hvad enten det er til varme eller kolde klimaer, så har man brug for solbriller. Man skal dog ikke forveksle ferie med rejse, fordi det er ikke det samme, og solbriller som man bruger på ferier, er ofte ikke dem man skal bruge på rejser. Så hvad enten du gerne vil på din første rejse nogensinde, eller om du blot trænger til nogle nye solbriller, som passer bedre til en rejse – så kan du læse mere herunder.

Hvilke solbriller skal jeg vælge?

Der er stor forskel på solbriller i dag – nogle solbriller holder længe, og andre gør ikke. Det er derfor vigtigt at sørge for at finde solbriller af god kvalitet. Det første man kan gøre, det er, at man kan kigge på anmeldelserne af solbrillerne. Hvis anmeldelserne er gode, og produktet ser ud til at være godt, så skal man vælge det produkt, men hvis produktet derimod har dårlige anmeldelser, så skal man vælge et andet produkt.

Derudover så skal man finde ud af, hvad man kommer til at bruge solbrillerne til. Skal man eksempelvis på cykelferie, så kan det være en god idé at anskaffe sig nogle sportsbriller, som passer til denne type aktivitet. Sportsbriller passer til alle de rejser, hvor man er meget aktiv, hvad enten det er cykling, løb, klatring eller lignende.

Sportsbriller kommer i mange forskellige prisklasser, men det betyder ikke, at man skal købe de dyreste sportsbriller, man kan finde. Det er vigtigt at huske på, at en højere pris ikke altid er lig med en bedre kvalitet. Så find ud af hvor mange penge du vil bruge på solbriller, se hvilke solbriller der passer til dig, og se hvilke anmeldelser produktet har fået.

Gode råd om solbriller

UV er hverken varmen eller lyset fra solen, det er derimod skadelige stråler fra solen, som er usynlige. Så når du skal vælge solbriller, så skal du altid vælge solbriller med 100 % UV-beskyttelse. Derudover så kan solbriller beskytte huden og derved holde dig ung i flere år.

Udstyr
Gode tips – sådan vælger du den rigtige rygsæk første gang
Udstyr
Vælg et telt der passer til dig
Udstyr
Find praktisk tøj til din næste rejse
There are currently no comments.