Udstyr

Din vandretur starter hos CAMPZ


Er du klar til dit nye vandreeventyr? Om du skal på weekendtur eller ud på den helt store jordomrejse, så er det vigtigt med det helt rigtige udstyr. Hos CAMPZ finder du et stort udvalg af rygsække til vandreture, der sætter rammerne for de allerbedste udendørsoplevelser.

For CAMPZ er en rygsæk ikke bare en rygsæk. Uanset hvor turen går hen, er den din nærmeste ven, der holder på dine ejendele. Derfor er det vigtigt, at du finder den helt rigtige, der er, som var den skræddersyet til lige præcis din vandretur. Hos CAMPZ finder du alskens mærker og farver, og størrelserne spænder helt fra den lille weekendtaske til den store backpackerrygsæk.

Men komforten skal også være i top. Skal du på en længere tur og har brug for en lidt større rygsæk, kan denne justeres i både ryglængde- og bredde, så den støtter dig på bedste vis. Og der er til alle aldre – børn, unge og voksne. Vandring er for alle, og rygsækkene er ideelle, når du skal alene på tur, eller afsted med familien, kæresten eller vennerne. Der er plads til både skiftetøj og sko, og på de større tasker kan telt og sovepose spændes på, så du kan få den fulde naturoplevelse ved at overnatte udendørs. Derudover er der hoftebælte, så om du vælger at tage på idyllisk vandring i det danske, eller til udlandet i den mere barske natur, så sidder rygsækken tæt, behageligt og støttende på din ryg – uanset dens vægt.

Al vejr er vandrevejr. Flere af rygsækkene hos CAMPZ er vandtætte, og til andre hører der regnslag, som hurtigt kan trækkes over tasken, så dine ejendele er i ly for regn og slud. Er regnslaget ikke inkluderet, kan det tilkøbes, og ligesom rygsækkene findes disse i alle regnbuens farver. Derudover er taskerne robuste, og langt de fleste er overfladebehandlet. Vil du være helt sikker på, at dine ejendele forbliver tørre, kan du med CAMPZ’ imprægnering eller sømtætningsmiddel jævnligt sikre rygsækkens vandtæthed, så du ikke skal være bekymret, men i stedet nyde din vandretur.

Der findes rygsække til alle lejligheder – både hverdag, sport og rejser, og der er noget for enhver smag. Men CAMPZ er ikke bare rygsække. Med 40.000 produkter er det muligt at finde alt til dit næste udendørseventyr. Fra beklædning og sko til egen kano eller navigationsudstyr. Både sommerens campingtur og en vinter på ski bliver muliggjort med CAMPZ’ produkter, der sørger for, at du kan nyde ferien med familie og venner, eller yde din bedste sportspræstation helt uden bekymringer. Skulle der mod al forventning opstå en håndgribelig skade på dit udstyr, så ligger CAMPZ også inde med små reparationssæt, du nemt kan medbringe og dermed trygt fortsætte din tur, som intet var hændt.

Hos CAMPZ finder du al udstyr til udendørslivet, og med det store udvalg af rygsække til vandreture er rammerne for den bedste oplevelse sat. Derfor er CAMPZ det oplagte valg, når du skal være klar til dit næste vandreeventyr.

Udstyr
Soveposer – de vigtigste tips til dig der skal købe en ny sovepose
Udstyr
Kompas – din guide til at finde det rigtige
Udstyr
Det skal du kigge efter, når du vælger rygsæk
There are currently no comments.