Diverse

Landekode 44


Der findes selvfølgelig rigtig mange forskellige landekoder. Det gør der selvfølgelig, så hver land kan adskilles. Hvis ikke telefonnumre inden- og udenrigs adskiltes af noget, ville man være nødt til at have langt længere telefonnumre, da mange af numrene ikke ville kunne genbruges, fordi der var nogen i et andet land, der allerede ”sad” på det pågældende nummer. Det er altså blandt andet derfor, at man bruger landekoder. I det fortælles der om, hvordan man bruger landekoderne til at telefonere udenlands, og der sættes særligt fokus på landekode 44.

 

Hvortil hører landekode 44?

Landekode 44 er simpelthen Storbritanniens landekode, med undtagelse af enkelte steder. Det er ikke usandsynligt, at du kender nogen, der bor i Storbritannien, men hvis ikke du gør, kommer du helt sikker ud for, at en ven eller en fra familien er på ferie der. Det kunne måske være meget rart at kunne ringe til vedkommende – det kan du lære her. Egentlig er det ikke kompliceret. Det er blot at sætte 0044 foran det pågældende telefonnummer – alternativt kan det skrives +44. Der er dog en undtagelse: Hvis man ønsker at ringe til et fastnet nummer skal man imellem landekoden og telefonnummeret skrive et områdenummer. Områdenummeret er let tilgængeligt – man skal blot slå op på nettet. Er du stadig forvirret, er der masser af hjælp af hente online om landekode 44.

 

Koster det mere at ringe til Storbritannien?

Prisen for et udenlandsopkald vil selvfølgelig variere fra teleudbyder til teleudbyder. Her er der taget udgangspunkt i den prisliste, som Telia i øjeblikket kører med. Minutprisen for et opkald fra Danmark til England står lige nu til 3kr og 88øre. Ligeledes koster en sms 4kr. Hvis man synes disse priser er for dyre, er der også hjælp at hente. Man kan nemlig relativt nemt ringe over sin WiFi-forbindelse ved hjælp af applikationer som Skype og deslige. Mange bruger i forvejen Facebooks ”Messenger” til at skrive beskeder med, hvilket også er gratis, såfremt man har Wi-Fi-dækning.

Diverse
Hvad køber man til manden der har alt?
Diverse
Få hjælp til planlægningen af festen
Diverse
Mærk at du lever med et faldskærmsudspring
There are currently no comments.