Diverse

Aktiv oplevelse på Fyn


Er du i færd med at planlægge den næste familieoplevelse eller måske den næste tur, som du skal på med flokken af venner? Har du så overvejet at tage et smut til Fyn?

Højt oppe i træerne

På Fyn kan du finde en lang række oplevelser, som stemmer overens med næsten enhvers behov. Du kan finde gode shopping-muligheder til dem, der ønsker at finde det nyeste inden for modeverdenen, du kan finde lækre restauranter til dem, som ønsker at forkæle ganen, og du kan finde smukke naturområder til dem, som ønsker at nyde omgivelserne. Derudover kan du selvfølgelig også finde en lang række muligheder inden for den kulturelle genre. Og vigtigst af alt så finder du på Fyn også det perfekte sted for dem, som ønsker en aktiv oplevelse.

Måske er det den forestående ferie, du er ved at planlægge, og når først den proces går i gang, så ved du godt, at der bliver behov for at finde frem til nogle oplevelser, som hele familien kan have glæde af. Hvis dig og din familie er aktiv og gerne vil have nogle vilde og måske også en smule nervepirrende oplevelser, så skulle du overveje at føje klatreparken, Gorilla Park Svendborg, på din liste over attraktioner.

I Gorilla Park Svenborg finder du en flere kilometer lang forhindringsbane med over 100 forskellige klatreelementer placeret højt oppe i træerne. Der er således rig mulighed for at slå sig løs som en vild gorilla.

Banerne findes i højder fra 1 til 26 meters højde, og derfor kan du være sikker på, at der er en bane, der stemmer overens med alle familiemedlemmers behov. Så uanset hvilket køn du er, hvor gammel du er, hvor adræt du er, og hvor meget erfaring du har inden for klatreuniverset, så har du her mulighed for at prøve kræfter med en spændende og udfordrende aktivitet, som hele familien kan få glæde af.

Find mere information online

Så er du ved at planlægge den perfekte sommerferie på Fyn? Så tag et kig på Gorilla Park Svendborg og find ud af, om du tør udfordre familien.

Diverse
Få hjælp til valg af garageport
Diverse
Få overblik over aktiviteterne med online dokumenter
Diverse
Sådan sparer du penge på tøj i høj kvalitet
There are currently no comments.