Rejser

Tag familien med til Paris


I dag tager flere og flere danskere på ferier til udlandet, hvad enten det er for at opleve andre kulturer, hygge med familien eller noget helt tredje. Et land der har mange ting at byde på, er Frankrig, og det er, der flere grunde til. Så hvis du gerne vil til udlandet med familien og opleve blandt andet det berømte Eiffeltårn, se Mona Lisa eller Notre Dame katedralen, så skal du tage til Paris – hvilket er en af de mest populære feriesteder i Europa. Så hvis du synes, at det lyder spændende, så kan du læse mere herunder.

Hvad kan man lave i Paris?

Hvis man vælger at tage til Paris med familien eller alene, så er der mange forskellige seværdigheder, man kan opleve. Hvis man er madglad, så vil man hurtigt blive glad for Paris. Der findes et hav af restauranter og caféer over hele Paris, hvilket betyder, at hvis man ikke bryder sig om maden det ene sted, så kan man gå ind ved siden af. Desuden har Paris flere danske bagerier, så hvis man gerne vil have dansk morgenbrød, kager osv., så er dette også en mulighed.

Paris er også kendt for sine museer, og hvis man er interesseret i kunst, så er der mange ting at se i denne by. En af de mest kendte museer i verden ligger i Paris og hedder Louvre museet. Det er blandt andet her, at kunstneren Leonardo Da Vinci som var en af de største genier nogensinde, har hans berømte Mona Lisa billede hængende. Museet har omkring 35.000 genstande fordelt på over 60.000 kvadratmeter.

Derudover findes der en masse butikker, som er til dig, der elsker at shoppe. Der findes alt fra genbrugsbutikker til dyre mærkevare butikker. Hvis man også vil opleve Paris i fugleperspektiv, så kan man tage en tur op i Eiffeltårnet.

Gode råd til ferien

Når man rejser rundt i Paris, så kan det være en god idé at have vekslet kontanter hjemmefra. På den måde undgår man at skulle bøvle med udenlandske banker, ellers kan man vælge at bruge sit dankort.

Rejser
Brug dit sabbatår på noget meningsfyldt
Rejser
Sommerferien står for døren – få det bedste ud af den
Rejser
Tag hele familien med til fascinerende Island
There are currently no comments.