Rejser

Ferie i Danmark


Mange forbinder ferie med udlandet, men vores eget danske land er nu altså og dejligt. Og hvis man bare undersøger lidt, er der rigtig mange ting at tage sig til hvis man holder sin ferie inde for vores egne grænser. Også er der jo rigtig mange penge at spare, ved ikke at skulle bestille flybilletter, eller køre flere 100 kilometer.

Overnatning

Alle steder i Danmark er der et væld af forskellige overnatningsmuligheder. Hvis man selv ejer et sommerhus, er det jo oplagt at bruge dette. Men hvis man ønsker at prøve et nyt sted i Danmark, er der også en stigende tendens i at folk bytter deres hjem eller sommerhus. På den måde kan man spare rigtig mange penge, på overnatninger. Men i Danmark er der også mange muligheder for at vælge, andre overnatningssteder. Vi har et stort udvalg af hoteller, som kan fås i alle prisklasser og i nærmest alle byer. Men også mange danskere vælger at pakke et telt, også overnatte på en campingplads. Dette er specielt børnefamilier, som kan benytte sig af den billige måde at overnatte på. Men det er også et sted der ofte er mange andre børnefamilier, og det er derfor et rigtig godt sted for børnene at finde legekammerater. De fleste steder i Danmark kan man trygt overnatte, hvad end det er i telt eller folk der åbner deres hjem op for overnattende.

Aktiviteter

Vi har simpelthen så mange sjove aktiviteter i Danmark, og der er altid noget at lave for alle folk i alle aldre. Hvis man har børn, finder du flere steder i Danmark, sjove forlystelsesparker hvor man snildt kan få dagen til at gå. Og de korte afstande i Danmark gør det muligt, næsten altid at finde en forlystelsespark at køre til hvor end man befinder sig. Og hvis man er rigtig vild med forlystelsesparker, kan man da også få lov at overnatte i f.eks. Legoland, som er en stor oplevelse og fornøjelse for de fleste børn. Hvis der er dårligt vejr er der også mange aktiviteter for børnene, dette kunne f.eks. være eksperimentariet hvor man kan lære en passe. Eller den blå planet hvor man kan opleve, mange former for liv under vand. Noget nyere og lidt anderledes er mysterymakers.dk hvor man kan komme på jagt, eller skal løse mysterier af forskellige slags.

I Danmark har vi også rigtig mange seværdigheder, og museer der er et besøg værd. Hvis man befinder sig på Sjælland, kan man jo besøge København og se den lille havfrue, Rundetårn, eller tage en kanalrundfart rundt og se København fra vandet. I Jylland finder man den gamle by, moesgaard museet, eller det populære kunstmuseum Aros. Mange forbinder ferie med at der også skal shoppes lidt, og det er der også rig mulighed for i disse to store byer. Men hvis man har mand og børn med, kan tålmodigheden være knap også kan man jo sidde i ro og mag om aftenen og shoppe på online-mode.dk og få det sendt lige derhen i Danmark man er.

Festivaler

En sjov måde at holde ferie på i Danmark, hvis altså man kan lide musik er en af de mange festivaler der er. Og her er der mange muligheder, hvis man er ung og gerne vil have fest, er Roskilde Festival er rigtig godt bud. Her kommer både populær, men også anderledes musik. Når Roskilde bliver for vildt, går mange over til Skanderborg festivalen. Her er stadig gang i den, men lidt renere forhold. Denne vælger mange hvis de føler sig lidt for voksne og gamle til Roskilde. Og hvis man er en hel familie, er Langelands festivalen meget populær. Her er musik og aktiviteter for hele familien, og man kommer helt sikkert ikke til at kede sig.

Rejser
Sommerferien står for døren – få det bedste ud af den
Rejser
Skræddersy din næste ferierejse til Tenerife
Rejser
Rejs gennem Afrika i luksustog