Rejser

En skræddersyet golfrejse med alt du drømmer om


Hvorfor blive i Danmark endnu en dag, når i kan se eksotiske steder og romantiske byer, imens i dyrker sporten i elsker? Få en golfferie der vil udfylde jeres vildeste fantasier med gourmet mad, nøje udvalgte hoteller og grønne golfbaner med horisontlinjer der kun er til at drømme om læs mere her

Forarbejdet er gjort for dig

Du skal blot koncentrere dig om at tage af sted og nyde din ferie. Når du bestiller golfrejser med ClassicGolf, er du sikret en rejse, hvor du som kunde er i fokus. Her kan din ferie blive skræddersyet, så du kan få fly, biludlejning, hotel og opleve fantastiske golfbaner til en fortrinlig og billig pris.

Drømmehoteller med fremragende service

Hotellerne er udvalgt af branchens fagmænd og specialister, der har sørger for at hotellets standarder lever op til dine forventninger. Hoteller indgår i et tæt samarbejde med ClassicGolf, for at sikre den bedst mulige oplevelse.  Mange gæster vælger endda at vende tilbage, på grund af den gode service, den lækre mad og de fortræffelige omgivelser.

32 destinationer fordelt over hele verdenen.

Hvor end i vælger at rejse hen, er der meget at byde på. Der findes et bredt sortiment af destinationer, men hvis i har et specielt sted i drømmer om at tage hen, er der en stor chance for at vi udbyder golfrejser derhen. Oplev skønne steder som Costa del sol, Cape Town, Marrakesh, Toscana, Bangkok eller Barcelona.

2 vundne Awards

Det er ikke blot pral, når der tales om de skønne golfrejser. I 2017 og igen i 2018 har ClassicGolf vundet World Golf Award for det bedste danske rejsebureau. Det betyder at du som kunde er sikret en rejse hvor kvalitet er i højsædet. Dedikationen er slagkraften for de gennemarbejdede rejser. Kun det bedste er godt nok, og derfor oplever i den bedste pris på markedet med gode tilbud i en fast kombination med service.

Planlæg ferien allerede nu, og begynd at se frem til det næste eventyr.

Rejser
Løb aldrig tør for strøm på din rejse
Rejser
Sommerferien står for døren – få det bedste ud af den
Rejser
Derfor skal du tage på skiferie