Rejser

Rejs gennem Afrika i luksustog


Der findes mange spændende rejsedestinationer i den store verden, og der findes ydermere mange måder, hvorpå man kan rejse rundt i de forskellige spændende rejsedestinationer. Man kan cykle, vandre, køre bus, køre bil og lignende, mens man også kan vælge at opleve verden fra et tog. Eksempelvis kan man vælge at tage med et luksustog rundt i Afrika, og her kan man i høj grad opleve Afrikas smukke og flotte natur, smukke landskaber og smukke byer. Rejsen hedder Rovos Rail, og varigheden af togturen bestemmer man mere eller mindre selv, da man selv kan afgøre, hvor langt og længe man ønsker at være ombord. Man kan tage med på rejser, der varer ned til 1 dag, mens det også er muligt at være med på luksustoget i hele 14 dage.

Togtur gennem smukke lande

Når man vælger, hvor lang tid man ønsker at rejse over, er det også vigtigt at finde frem til den rette rute, der byder på de byer, landskaber, seværdigheder mv., man gerne vil se. Herudover kan man også vælge, om togturen eksempelvis skal kombineres med en safarirejse, og det kan man passende gøre i Zimbabwe, Zambia eller Tanzania, der alle lande byder på en smuk natur med et opsigtsvækkende og spændende dyreliv. Herudover byder en destination som Zimbabwe på mange andre oplevelser i form af Victoria Falls, nationalparken Hwange og meget andet, som kan være ganske fordelagtigt at opleve – især med Rovos Rail ombord på luksustog.

Rovos Rail med et væld af fantastiske smagsoplevelser

Det er ikke blot omgivelserne i det lækre tog, der giver associationer til den ældre tid, da der i forhold til maden også er lagt en dyd i at frembringe lækre smage og specialiteter fra tilbage i tiden. Dette er endnu en fordel ved Rovos Rail, da der også er en femstjernet restaurant, der byder på mange gode smagsoplevelser. Så hvis man gerne vil smage lækre vine, retter og andet lækkert fra år tilbage, er det endnu en grund til at drage på tur i det afrikanske med Rovovs Rail.

Rejser
Tag hele familien med til fascinerende Island
Rejser
Billig skiferie
Rejser
Helt tæt på Afrikas vilde oplevelser
There are currently no comments.