Rejser

Derfor skal du tage på skiferie


I dag vælger mange mennesker at tage på skiferie, og det er der flere grunde til. En af grundene til at mange danskere tager på skiferier, det er for at mærke adrenalin suset og det kolde klima. Hvis man vælger at tage på skiferie, så kan man løbe på ski eller snowboard og glide ned ad bjerge i flotte naturområder. Hvad enten du vil til Sverige, Norge, Canada eller lignende, så skal du mindst en gang i dit liv prøve at tage på skiferie. Så hvis du synes, at det lyder spændende – så kan du læse herunder.

Gode råd til at vælge den rette skidestination

Man kan tage på skiferie mange steder i verden, men der er både fordele og ulemper ved hvert sted. Hvis man eksempelvis gerne vil på skiferie i Canada med sine venner, så er der mange gode steder. Der findes eksempelvis en by der hedder Banff, som er populært blandt mange mennesker. Hvis man vælger at tage på skiferie der, så er der kun 10 minutters kørsel til nærliggende områder såsom Lake Louise, Sunshine Village og Mount Norquay. Derudover er det muligt at se både bjørne og elge i Canada. Ulempen er at fly turen til Canada tager lang tid, og rejsen er ikke den billigste.

Hvis man derimod gerne vil på skiferie, men til en billigere pris og i et nærliggende land. Så kan man vælge at tage på skiferie i enten Norge eller Sverige. Det er nemt og hurtigt at tage Oslobåden fra København, og så er man i Oslo dagen efter. De fleste skidestinationer ligger et par timers kørsel fra Oslo, uanset om man vil på skiferie i Norge eller Sverige.

Hvor er bedst at tage på skiferie, hvis man er en børnefamilie?

Hvis man er en børnefamilie, så kan det være en fordel at vælge et af nabolandene, da man på den måde undgår lang rejsetid og trætte børn. Derudover findes der helt sikkert andre danske børn i Norge eller Sverige, hvilket betyder, at ens børn kan lege sammen med dem fremfor engelsktalende børn i Canada.

Rejser
Rejs gennem Afrika i luksustog
Rejser
Tips til aktiv ferie med de mindste
Rejser
Oplev regnbuenationen på tætteste hold
There are currently no comments.