Diverse

Elsker du adrenalin? Så prøv bungee jumping


Bungee jumping handler om at hoppe ud fra en høj platform, såsom en kran, et bjerg eller lignende med en stærk elastik bundet rundt om anklerne. Det er for mennesker, der elsker adrenalin, eller dem der gerne vil overvinde sin frygt for højdeskræk. Det er blevet mere populært med årene at lave bungee jumps, fordi det skrider mod alle instinkter. Men hvem vil egentligt springe ud fra mange meters højde med kun en elastik bundet rundt om anklerne? Det er der åbenbart mange danskere, der gerne vil, så hvis du er en af dem – så kan du læse mere herunder og få nogle gode råd, inden du hopper.

Gode råd inden du hopper

Bungee jumping startede på øen Vanuatu, hvor de indfødte hoppede ud fra både broer og træer i snore, de selv havde lavet. Grunden til at bungee jumping er blevet så populært i dag er på grund af en new zealænder ved navn A.J. Hackett. I 1880 hoppede han ulovligt ud fra Eiffeltårnet, og siden dengang er bungee jumping blevet en sport for mange mennesker verden over.

Inden du skal hoppe, så skal du sørge for at have komfortabelt tøj på. En t-shirt og et par shorts eller et par bukser er perfekt. Derefter skal du sørge for ikke at have nogle værdigenstande i lommerne. Du kunne eventuelt give dem til en ven eller partner, inden du hopper. En tredje ting som man skal huske, det er, at man ikke skal spise for meget inden springet. Det er bedre at hoppe på tom mave, end det er at kaste op ud over det hele på hovedet.

Hvis man har højdeskræk, så kan det hjælpe at kigge lige frem og ikke ned. Hvis man begynder at kigge ned, så bliver man mere nervøs, og det kan gøre oplevelsen dårlig. Derudover kan man vælge at hoppe, inden instruktøren når at tælle til 3 – hvis man gør det, så kan man overraske sig selv og leve i nuet.

Hvem kan bungee jumpe?

Alle adrenalinjunkier over 14 år med et godt helbred kan bungee jumpe.

Diverse
Sådan kan du sørge for at holde dig rask på rejsen
Diverse
Derfor skal du vælge et rejsebureau
Diverse
Styrk sammenholdet med dine rejsekammerater
There are currently no comments.