Diverse

Derfor skal du tage på dykkerrejse


I dag kan man dykke i hele verden, og det vælger mange danskere at gøre. Nogle af de mest populære steder er blandt andet på Filippinerne, Maldiverne, Mexico, Cuba og Thailand. En af grundene til at disse steder er så populære, det er fordi havet i disse områder er fyldt med liv, og man kan opleve en helt anden verden dernede. Så uanset om du har dykket meget førhen eller aldrig har prøvet det, så kan en dykkerrejse være noget for dig. Synes du, at det lyder spændende – så læs med herunder og få nogle tips til din næste dykkerrejse.

Tips til dykning

Der findes mange råd omkring dykning – her kommer nogle af de vigtigste af dem. Det er en god idé at tage med en dykkerinstruktør ud at dykke, hvis man ikke har prøvet det før. Derudover så skal man altid huske at tjekke sit udstyr såsom luft, regulatorsæt og BCD.

Man kan hurtigt komme blive dehydreret af at dykke, og derfor er det vigtigt at drikke masser af vand. Man plejer at sige, at man skal drikke omkring en halv liter væske pr. dyk, fordi det hjælper med at holde væskebalancen i orden. Hvis man sørger for at drikke nok væske, så undgår man at besvime, overophede og blive et offer for dekompressionssyge.

Derudover er det vigtigt at bruge solcreme, når man skal ud at dykke med dragt eller snorkel. Grunden til dette er at i de fleste lande, hvor dykning er populært, der er solen også meget kraftig og kan skade huden på kort tid. Så hvis man ikke husker solcreme, så kan man hurtigt blive skoldet på ryggen efter blot 10 minutters snorkling. Så sørg for at bruge godt med solcreme og tag en kasket på, når du sidder oppe i båden.

Fordele ved dykning

Mange mennesker vælger at dykke, fordi det giver dem ro i sindet, da det er fredeligt og stille i havet. En anden fordel ved at dykke, det er, at man kan opleve dyr helt tæt på, som man ellers aldrig ville komme til at se.

Diverse
Landekode 44
Diverse
Styrk sammenholdet med dine rejsekammerater
Diverse
Hent Europa hjem i stuen, når du ikke kan rejse ud
There are currently no comments.