Diverse

Få råd til flere eventyr, når du vælger en billig a-kasse


Hvis du er glad for at drage ude på eventyr i ind- og udland, er du helt sikkert også interesseret i at have så mange penge til dine eventyr som muligt. Derfor kan det være en god idé, hvis du løbende tjekker posterne i dit budget, så du kan spotte muligheder for at spare penge.

Blandt andet kan det være en stor fordel for dig med en billigere a-kasse. Hvis du gerne vil se priserne for medlemskab hos de forskellige a-kasser, kan du tjekke oversigten her: https://akasser.ekstrabladet.dk/.

Du kan også få brug for en a-kasse

Hvis du ikke allerede er medlem af en a-kasse, er der god grund til at blive det. Uanset, hvilken ansættelsesform du er ansat i, kan du få nytte af medlemskabet. A-kasser kan nemlig udbetale dig dagpenge til dig, hvis du bliver ledig. Derfor er et medlemskab altså en forsikring mod ledighed. Hvis du pludselig står uden job, vil du få udbetalt et månedligt beløb, som du kan betale dine udgifter med.

Flere sociale ydelser kræver medlemskab af en a-kasse

Der er flere sociale ydelser, som du kun kan få udbetalt som medlem. Først og fremmest er der dagpenge. Det er den ydelse, som du kan få udbetalt, hvis du bliver ledig. Dernæst er der også barsels-dagpenge, som er den ydelse, du kan få udbetalt under barslen. Derudover er der også både feriedagpenge, sygedagpenge og efterløn. Derfor er det en god idé at være medlem.

A-kasser skal også kunne vejlede dig
Hvis du bliver ledig, skal en a-kasse kunne vejlede dig om dine muligheder, så du hurtigst muligt kan komme tilbage i job. Derfor er det også vigtigt, at du vælger, hvor du føler, at medarbejderne lytter til dig.

I tilfælde af ledighed skal du både til samtale med din a-kasse og dit lokale jobcenter. Derfor er det vigtigt, at du føler, at du kan have en meningsfuld dialog med dine rådgivere.

Diverse
Overvejer du at åbne din egen restaurant i udlandet?
Diverse
Sådan kan du bedst muligt forberede dig til en lang vandretur
Diverse
Styrk sammenholdet med dine rejsekammerater
There are currently no comments.