Rejser

Skræddersy din næste ferierejse til Tenerife


Tenerife en klassisk og meget populær ferieø, som er den største af De Kanariske Øer i Atlanterhavet. Det en ferieø med gode temperaturer året rundt samt mange muligheder, når det kommer til indlogering og meget andet. I kølvandet på ferieøens popularitet er det blevet muligt for dig at skabe din egen ferie til Tenerife, fordi der er blevet oprettet rutefly. Med rutefly betyder det blandt andet, at du derfor selv kan bestemme afrejsedagen samt hvor lang tid, du vil have, din ferie skal vare. Du får blandt andet ved Spies mulighed for at vælge imellem deres afgange og deres hoteller, og det er især en fordel, hvis man leder efter børnevenlige hoteller.

Populære områder på Tenerife

Du kender måske flere, der har været på Tenerife, og måske har de forskellige historier at fortælle. Det er nemlig sådan, at den nordlige del af øen og den sydlige del af øen har forskellige klimaer og derfor også forskellige vegetationer. I nord får du lidt flere nedbør og derfor et frodigere landskab, hvor du i syd vil opleve mere sol og derfor også et mere tørt landskab. Der er populære områder både i nord og i syd samt midt på øen:

  • Teides – som har smukke lavalandskaber, der befinder sig midt på øen
  • La Orotava/Orotavadalen – med frodige landskaber i nord
  • Playa Paraiso – med palmer og sandstrande i den sydlige del

Vamos a la playa = lad os stage til stranden

Der er mange muligheder for strandferier på Tenerife, og det kan derfor være svært at vælge, hvor man skal tage hen. Øen er kendt for at have nogle af de bedste spanske strande, og der er flere muligheder for hvilken type strand, man gerne vil lægge sit håndklæde på. Skal der være høje klipper lige i nærheden, skal der være masser af palmer, eller skal det mere eller mindre bare være sand så langt øjet rækker? Du får faktisk alle mulighederne på Tenerife, og lejer I for eksempel en bil, kan I meget let prøve flere af dem. Tenerife er på størrelse med Lolland-Falster og Møn lagt sammen, så du har rig mulighed for at se både nord og syd.

Rejser
Rejs gennem Afrika i luksustog
Rejser
Har du brug for afbræk i hverdagen? Så tag på aktiv ferie
Rejser
Gode råd til din næste surf rejse