Rejser

Gode råd til din næste surf rejse


Surfing er en sport, der stadig vokser og vokser blandt mange mennesker. Følelsen af at ride på en bølge er svær at beskrive – det er noget, man selv skal prøve for at kunne forstå det. Hvis du ikke har prøvet at surfe før, så er der ingen grund til bekymring. Der findes nemlig surf instruktører over hele verden, som er klar til at hjælpe dig på rette vej. Hvis du er interesseret i at prøve surfing, uanset om du er øvet eller begynder – så skal du læse med her.

Hvor kan man surfe henne?

Det kan ofte være en udfordring at finde ud af, hvor man vil surfe henne, fordi der findes så mange forskellige steder i verden. Derfor kommer her nogle af de mest populære steder, som mange mennesker vælger at tage hen for at surfe.

Et sted der bliver kaldt surfernes mekka, det er på North Shore på Oahu. Så hvis man gerne vil opleve 11 kilometer lange strande og surfe side om side med professionelle surfere, så skal man tage til Hawaii. Når der i vintermånederne bliver afholdt surfing konkurrencer, så kan man iagttage surfere, der surfer på op til 9 meter høje bølger.

Hvis man gerne vil surfe i fred med knapt så mange andre turister til stede, så kan man vælge at rejse til den græske ø Limnos. Her findes der en speciel surfbugt, hvor der er god vind fra maj til oktober. Uanset om man er begynder eller øvet, så kan man surfe på denne ø. Der er plads til alle, og der er områder fra niveau 1 til 6.

Det er også muligt at surfe i Danmark, hvis man har lyst til at prøve det danske farvand. Man kan surfe i Klitmøller i Nordjylland ved et sted, der er kendt under navnet ”Cold Hawaii”. Området er et af de bedste steder i Nordeuropa for både surfere og windsurfere.

Gode råd til surfing

Start med at surfe på lave bølger.

Surf ikke alene.

Lær af en instruktør.

Surf på et stort surfboard for at lære grundteknikker bedre.

Rejser
Tips til aktiv ferie med de mindste
Rejser
Har du brug for afbræk i hverdagen? Så tag på aktiv ferie
Rejser
Billig skiferie
There are currently no comments.