Rejser

Tag hele familien med til fascinerende Island


Hvis du og din familie vil væk fra Danmark og hverdagens trummerum, så er en ferie på Island med en god blanding mellem aktivitet og afslapning et rigtig godt valg for jeres næste feriedestination. Island er et land, der byder på en masse oplevelser, og det er oplagt til kør-selv-ferier, der garanterer både spænding og hygge for hele familien – hvad enten det er for de store eller de små.

 

Kør-selv-ferie med teenageren

Hvis man tager på kør-selv-ferier kan det for teenageren ofte føles som en ret lang og kedsommelig ferie – og det er ingen i familien på nogen måde i tvivl om. Man kan dog sagtens gøre kør-selv-ferien til en spændende ferie for hele familien. Det handler blot om, hvilke aktiviteter der lægges ind i løbet af dagen, og dér byder Island på mange forskellige aktiviteter, så der er noget for enhver smag. Man kan både planlægge en tur med lidt mere gang i den med river-rafting, eller man kan planlægge en smuk og hyggelig ridetur i den islandske natur på islandske heste, eller man kan tage på hvalsafari og meget andet. Der er mange aktiviteter at vælge imellem, det handler blot om at udvælge netop dé aktiviteter, man interesserer sig for.

 

Afslapning på Island

Det er oplagt at tage på en mere aktiv ferie, når man besøger Island grundet de mange muligheder og grundet den flotte natur, der lægger op til at blive udforsket. Island lægger dog også op til en masse afslapning især i de varme kilder. Vejret er ofte lidt køligere på Island, så derfor kan det være ekstra afslappende at slutte en ellers aktiv dag af med et varmt bad i de varme kilder. Man kan også planlægge en hel aktivitetsfri dag kun til afslapning med blandt andet en tur til de varme kilder. Udover at tage til de varme kilder, kan man også slappe af i de opvarmede udendørspools, hvor man blandt andet kan finde vandrutsjebaner til børnene, spa, dampbad og træningslokaler.

Oplev Island på din ferie og få en ferie, der er fyldt med både aktivitet og afslapning for hele familien.

Rejser
Ferie i Danmark
Rejser
En dejlig pude til nakkestøtten i bilen
Rejser
Skræddersy din næste ferierejse til Tenerife
There are currently no comments.