Rejser

Brug dit sabbatår på noget meningsfyldt


Hvis man har sabbatår, så er det ofte, at man bruger en god del af tiden på at arbejde. Det er jo selvsagt ikke noget arbejde, som man behøver at være specielt begejstret for, for det er jo ikke noget, som man har uddannet sig til. Derfor kan mange have en oplevelse af at blive drænet en lille smule af de jobs, som de finder i løbet af deres sabbatår, så når man skal bruge sin hårdt tjente penge, så skal man sørge for, at man bruger dem fornuftigt.

Få gang i en barndomsdrøm

Måske har det altid været en drøm at dykke, hoppe i faldskærm eller at købe en motorcykel. Uanset hvad din barndomsdrøm har været, så kan de relativt mange midler, som man har til rådighed i sit sabbatår, være en god måde at få realiseret mange af disse ting. Det er første gang, hvor man har alderen og midlerne til at gøre mange af de ting, som man kan forme idéer omkring i sin barndom og spæde ungdom. Hvis ikke man har en oplagt drøm at realisere, så kan man få ekstremt meget ud af at arbejde frivilligt.

Hav hjertet med

Hvis man gerne vil have nogle minder for livet og rigtigt gerne vil gøre en forskel for andre mennesker i processen, så kan frivilligt arbejde være noget af det, hvor man kan få mest for pengene. Frivilligt arbejde handler om at hjælpe andre mennesker, dyr, skove eller noget helt andet, som dit hjerte brænder for. Det er derfor noget, som ekstremt mange har været glade for at begive sig ud på og som kan være med til at give dem en følelse af mening med sabbatåret. Bliv f.eks. frivillig i Afrika og vær med til at sikre, at kontinentet går en lysere fremtid i møde med de fornødenheder, vi tager for givet.

Rejser
En skræddersyet golfrejse med alt du drømmer om
Rejser
Har du brug for afbræk i hverdagen? Så tag på aktiv ferie
Rejser
Tips til aktiv ferie med de mindste