Diverse

Sådan sparer du penge på tøj i høj kvalitet


Tøj er sjovt, udtryksfuldt og … dyrt. Hvis dit skab sprænger i sømmene, men din tegnebog føles tom, er her 3 måder, du kan spare penge på, når du handler efter nyt tøj og får mest muligt ud af det, du allerede ejer.

Shop billigt og uden for sæsonen

Vi ved, det er spændende at købe ting før sæsonen. Når det er iskoldt udenfor, får den lette sundress dig til at føle, at foråret er lige rundt om hjørnet. Men hvis du køber i påvente af, hvad der er næste, betaler du den maksimale detailpris. Hvis du handler efter, hvad der ikke sker, får du en meget bedre pris. Jo, det kan måske føles underligt at købe en trøje, når det næsten er tredobbelt cifre uden for, men det sparer dig for en smule penge. Du kan også shoppe i en outlet, og på den måde sparer masser af penge på tøj i god kvalitet. Der findes mange outlets, både på nettet og på gaden, så søg lidt rundt, og hvis du mangler inspiration, kan du jo starte med et besøg hos Dansk Outlet.

Køb en rigtig god badedragt

Når du er klar til en ferie, er det fristende at fylde på sjovt, billigt badetøj. Her er dog ting – alt det billige kommer til at ende med at koste dig mere i det lange løb. Ikke kun køber du mere af det til at begynde med, men det vil blive hængende, strækkende eller rent, inden du ved det. Invester i stedet i en rigtig god, veludviklet badedragt, og få den til at vare. Når du har båret det, skal du skylle det ud eller blødlægge det i koldt ledningsvand for at fjerne lotion, solcreme og andre olier, som kan beskadige og falme stoffet. L

Diverse
Få hjælp til planlægningen af festen
Diverse
Elsker du adrenalin? Så prøv bungee jumping
Diverse
Hent Europa hjem i stuen, når du ikke kan rejse ud