Udstyr

Sådan får i alle sammen en god ferie i Danmark


Det er ikke altid, at rejsen går til udlandet. Det kan nemlig også være rart at være hjemme i Danmark, og måske skal i afsted senere, men lige nu er I i Danmark og vil have noget ud af at være her. Det betyder blandt andet, at i skal finde på at lave forskellige ting sammen, og måske vil i gerne ud at opleve ting i Danmark, som i ikke har oplevet før. Der er mange goder idéer til, hvordan i kan få en god ferie i Danmark uanset, om i skal være hjemme og slappe af, eller om i vil ud at opleve ting.

Lav aktiviteter hjemme

Hvis i beslutter jer for, at i gerne vil være hjemme i nogle dage og slappe af, men samtidig ønsker i at lave ting sammen, er der forskellige ting i kan gøre. I kan arrangere filmaften, hvor i alle vælger forskellige film, og så bruger i en hel dag og aften på at se film. Maden kan bestilles udefra, og så slapper i alle fuldstændig af og nyder hinandens selskab. For hunden ikke skal være udenfor, kan i selvfølgelig også gøre noget for ham eller hende. En ny hundeseng er altid rar, hvis familien er hjemme, og alle skal have det godt. Du kan købe forskelligt hundeudstyr alt efter, hvor meget hunden skal forkæles.

Lav en liste over oplevelser

Når i skal ud at opleve ting i Danmark, kan det være en god idé at skabe et overblik over, hvad i faktisk kan lave i Danmark. Det er en god måde at finde ud af, hvilke ting, som i har lyst til at lave i sommerferien. Det er ikke alle ting, der er ligeså sjove, og hvis der er børn, skal det samtidig være noget, der er spændende for dem og ikke for hårdt.

Udstyr
Vælg et telt der passer til dig
Udstyr
Vælg de rigtige solbriller til din rejse
Udstyr
Gode tips – sådan vælger du den rigtige rygsæk første gang