Diverse

Få overblik over aktiviteterne med online dokumenter


Er du særligt aktiv, og vil du gerne holde styr på dine aktiviteter løbende, kan du gøre dette med online redigering af dokumenter. På den måde kan du altid holde styr på din aktivitet og dine fremskridt, også når du er på farten. Benytter du dig af en tjeneste som Google Docs, kan du samtidigt dele dokumentet med andre, så I alle kan redigere i det.

I skyen mister du ikke dine ting

En af de gode ting ved at benytte sig af en tjeneste som Google Docs er, at alting gemmes i skyen løbende. På den måde behøver du ikke at være nervøs for at miste nogen af dine noter eller kommentarer. Heller ikke hvis du mister forbindelse til internettet er dette noget problem, da ændringer vil blive gemt og synkroniseret ved først givne lejlighed.

Googles tjenester kan også benyttes til andet end at holde styr på egen og andres aktivitet. Brug for eksempel et stort crowd-sourced dokument til at anbefale hinanden vandreruter, rejser, udstyr, eller alt derimellem. Med de rette online løsninger og mulighed for fælles indsatser ved redigering af dokumenter, får du hurtigt meget værdi, det ikke ellers havde været nemt at støve op.

Med Google får du en samlet løsning, der forbinder dig

Med mange online tjenester handler det om at huske koder og finde nye måder at forbinde sig til folk på. Derfor kan det for mange være en lettelse at benytte sig af tjenester, der allerede er koblet op på eksisterende tjenester og data. Har du allerede en gmail-konto, foregår processen nemt og enkelt, og du kan få direkte adgang til lagerplads og mulighed for redigering af dokumenter online – enten alene eller i samarbejde med andre.

Ligegyldigt, hvilket formål du har, kun online redigering af dokumenter vise sig praktisk, også når det kommer til udeliv og adventure.

Diverse
Derfor skal du tage på dykkerrejse
Diverse
Sådan kan du sørge for at holde dig rask på rejsen
Diverse
Få hjælp til valg af garageport