Diverse

Skab dit eget eventyr i Alanya


Har du en følelse af, at du er kørt fast i hverdagen? Sker der de samme ting dag ud og dag ind uden nogen afbrydelser, der kan gøre tingene mere spændende? Så er det måske på høje tid, at der sker noget nyt i dit liv. Dette kan både være små og store ting. Måske kan du tage en fridag og bruge noget tid med familien, men det kan også være, at du trænger til et større eventyr. Der kunne for eksempel være tale om en ferie til den skønne by Alanya. Det kan du læse mere om i denne guide.

Fakta om Tyrkiet

Alanya er en havneby ligger på Tyrkiets sydkyst, og inden du booker rejser til Alanya, kan det godt være sjovt at vide lidt om landet. Tyrkiet er nemlig et spændende land, der byder på et væld af forskellige oplevelser. Der er også tale om et meget stort land, der faktisk dækker to kontinenter – Europa og Asien. Blandt andet på grund af den smukke natur og de mange strande, er der da også masser af turister, der hvert år besøger landet. Derfor kan det også danne en perfekt ramme om din næste ferie.

Seværdigheder

Der er masser af seværdigheder i Alanya, som er værd at tage et kig på. Da byen ligger ud til havet, er det selvfølgelig vigtigt, at du bl.a. får set den skønne havn. Du kan også få en smuk udsigt ud over byen ved at besøge Alanyas borg, som er et meget populært turistmål. Derudover kan du tage en tur over til det såkaldte Red Tower, der oprindeligt blev opført for at skærme byen for angreb fra havet. Derudover skal du selvfølgelig ikke snydes for alt den lækre tyrkiske mad, som også kan købes i byen.

Natur

I og omkring Alanya er der også meget smuk natur, som du nemt kan komme rundt og kigge på. Du kan for eksempel besøge Dim Cave, som er en såkaldt drypstenshule – en af Tyrkiets største. Det er garanteret en oplevelse, som du ikke kommer til at glemme lige foreløbig. Du kan også vælge at besøge Damlatas Grotten, der ligesom Dim Cave er en drypstenshule. Og hvis du gerne vil prøve noget meget nyt og anderledes, kan du prøve at tage en tur med ubåden Nemo. På den måde kan du virkelig få en fornemmelse for byen – selv fra under vandet.

Diverse
Elsker du adrenalin? Så prøv bungee jumping
Diverse
Få hjælp til valg af garageport
Diverse
Vil du gerne have din virksomhed mere frem i lyset?
There are currently no comments.