Udstyr

Sådan kan din stueindretning afspejle det naturmenneske, du er


Det er kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til design og indretning. Hvis ideen er at skabe et dekorativt eller funktionelt rum, der afspejler eventyrlige og eventyrlystne oplevelser, samtidig med at det giver komfort og funktionalitet, så er du landet det rigtige sted. Du kan tilpasse de nedenstående ideer eller blande dem sammen for at skabe et unikt indretningskoncept, der kombinerer udelivet med dekoration på en måde, der passer til din personlige stil og præferencer. Så er der uden tvivl et hjem, der fortæller en historie om dig og dine interesser.

Unikt og naturligt sofabord

Skab et sofabord med et eventyrtema ved at bruge elementer som gamle skattekister som opbevaringsrum, kort eller globus som bordplade, og eventuelt bruge eventyrrelaterede billeder eller motiver som dekorative elementer. Eller køb dit næste sofabord online, og dekorér det med fine opsatser med kogler og blade eller andre ting fra naturens skatkammer.

Gå efter naturlige materialer som træ, sten eller læder i designet af sofabordet for at give en følelse af at være tæt på naturen. Du kan også tilføje dekorative elementer som planter, små terrarier eller billeder af naturlandskaber for at skabe en beroligende og eventyrlig atmosfære.

Bogreol med rejser og eventyr i centrum

Skab en bogreol, der fokuserer på eventyr- og rejserelaterede bøger. Du kan dekorere reolen eller blot en hylde med små rekvisitter som gamle kufferter, kort, globusser, kompas og billeder af ikoniske steder f.eks. fra dine egne rejser eller naturture. Der kan du også stille planter af forskellig slags. Det vil skabe en spændende og inspirerende atmosfære i rummet.

Hæng naturen op

Vælg kunstværker eller plakater samt andet ophæng, der har et naturtema. Det kan være landskabsmalerier, abstrakte billeder af naturelementer, hjortetrofæer, vintage rejseplakater, fotografier af naturlandskaber eller seværdigheder fra forskellige destinationer. Kunstværkerne kan placeres på væggene i din stue for at skabe en inspirerende atmosfære.

Udstyr
Vælg et telt der passer til dig
Udstyr
Find praktisk tøj til din næste rejse
Udstyr
Få gode tips og råd til at vælge den rigtige vandrestøvle
There are currently no comments.