Udstyr

Er du også vild med, at køre på en mountainbike ude i det vilde terræn?


Det at køre på mountainbike, er blevet ekstremt populært de seneste år. Det er en sjov sport, som også er udfordrende. Alle typer i alle aldre, kan mødes og køre på mountainbike sammen, eller alene. Det er nemlig en meget alsidig sport, som kan gøres til sin helt egen.

Når så man er glad for en sport og man rigtig gerne vil dyrke den, så har man også brug for udstyr til det. At køre MTB kræver derfor også forskelligt udstyr. Blandt andet er det en god ide at købe cykeltøj, cykelsko og god beskyttelse. Derudover er det selvfølgelig også smart at købe det allervigtigste, nemlig en god mountainbike.

Men hvor får man dog fat i en billig MTB, som lever op til de behov og ønsker man har til cyklen? Inde på Velomio.com, er der et stort udvalg af mountainbikes , som sammenlignes globalt, både på priser, men også på kvalitet. Dette gør jagten på den perfekte og billige MTB meget nemmere og langt mere overskueligt.

Hvordan finder man en billig MTB, som også er rigtig god?

Det kan være lidt svært, at overkue markedet, når man er på jagt efter en billig MTB. Der er rigtig mange at vælge imellem som også har en masse forskellige funktioner. Men når man er på udkig, er der nogle ting, som man skal være særligt opmærksom på.

Generelt er der to forskellige mountainbikes at vælge imellem, her er der tale om en hardtail eller en fullsuspension MTB. Forskellen er, at en hardtail mountainbike, er ved affjedring i forgaftel så den absorberer stødende fra underlaget. En fullsuspension moutainmike har derimod affjedring både foran og bagved. Dette betyder, at det er mere behageligt at køre i vildt terræn, da affjedringen bagpå aftager stødende. Udover dette, er hjulene også meget væsentlige.

Udstyr
Din vandretur starter hos CAMPZ
Udstyr
Fem vigtige faktorer at overveje ved valg af tagmaterialer
Udstyr
Kompas – din guide til at finde det rigtige