Outdoor

Sådan planlægger I den vildeste ferie for vennegruppen


Som en del af en stærk og tæt vennegruppe er der sikkert ikke noget, I taler mere om, end at tage på en uforglemmelig tur sammen. Det er sådan noget, man gjorde i skolen og gymnasietiden for at ruske alle tættere sammen, men det er endnu federe at gøre som en gruppe, der allerede holder meget af hinanden og gerne vil skabe de vildeste minder sammen.

Der er naturligvis en hel masse planlægning, der skal ske før I kan tage af sted, men når I tager på tur sammen som en gruppe af venner, er der også rigtig mange fede ting, I kan lave sammen, og I kan sammen komme på de vildeste eventyr og danne minder sammen for livet.

 

Sådan finder I den perfekte rejse

Hvis det er dig, der skal stå for at planlægge jeres tur, så er der en hel masse beslutninger, der skal træffes. Det er naturligvis vigtigt, at I alle sammen kommer til at have noget at skulle have sagt, og derfor bør I stemme om og sammen blive enige om, hvor I egentlig skal rejse hen.

 

Du kan tjekke på Rejsepriser.dk, hvor der billige rejser til og danne dig et lille udvalg af forskellige destinationer, I kan overveje at tage til. På den måde er der lidt at vælge mellem for alle, men samtidig har du begrænset valgmulighederne ned til en håndfuld forskellige destinationer, så I ikke kommer til at blive alt for uenige om selve destinationen.

 

Det behøver slet ikke at være dyrt at tage på ferie sammen som vennegruppe. Hvis I finder nogle destinationer, det ikke er dyrt at rejse til, og hvis I har det okay med at bo op til fire mand på et værelse, så kan I komme af sted for en rigtig god pris alle sammen.

 

Sådan får I den fedeste tur

 

Når I er ankommet til jeres destination, er det naturligvis vigtigt, at I har en masse sjove aktiviteter planlagt, så I kommer til at få en vild ferie med en hel masse eventyr og sjove oplevelser.

 

Der er altid en masse spændende ting at lave, når man rejser, og alt efter hvor vilde eventyr I er til, kan I planlægge noget sjovt, som alle har lyst til.

 

Det er en god idé at dele ansvaret ud mellem de forskellige venner, der skal med, og på den måde kan I vælge at hver person i gruppen har en dag, hvor de skal planlægge den fedeste oplevelse. På den måde får I gang i den hver dag, men I er alle sammen med til at bestemme, hvad der skal ske.

 

Slutteligt er det en virkelig fed idé at få lavet et sjovt logo eller slogan til jeres tur og få lavet tryk på tøj, så I alle sammen eksempelvis kan have den samme t-shirt på, når I er af sted. På den måde har I også en sjov genstand til bagefter, så I til altid kan mindes jeres tur med et smil.

Outdoor
Vandretur – find vej i mørket med en lommelygte
Outdoor
Derfor er gokart så sjovt
Outdoor
Vil du blive en bedre jæger?