Diverse

Det skal du lave med din familie i efterårsferien


Efteråret er her, og det betyder for mange, at efterårsferien nærmer sig. Hvis du skal bruge din ferie sammen med din familie, har I så fundet på noget at lave? Der er masser at lave sammen, men det er bare lige med at finde på noget, som alle kan være med på.

Aktiv rejse

Hvis I er friske på at tage ud at rejse, kunne I gøre noget lidt anderledes. I kunne booke en rejse, hvor I skal ud og være aktive på en eller anden måde. Der findes en masse rejsebureauer, som arrangerer den slags rejser. På sådan en tur er det godt at huske noget praktisk tøj, der passer til det, I skal lave. Udover det er det en god idé f.eks. at have nogle proteinbarer med. Hvis det er en travl ferie, kan det være svært at få tid til at spise hele måltider jævnligt. Der fungerer det rigtig godt at supplere med en proteinbar hen på dagen. Køb proteinbarer her.

Ferie derhjemme

Hvis ikke I har lyst til at rejse, kan I sagtens holde ferie derhjemme. Vejret i efterårsmånederne ligger som regel op til indendørs hygge med filmmaraton, brætspilsaftener, varm kakao foran pejsen mm. I kan altid supplere med gåture i skoven eller ved vandet. Der er intet bedre end at komme ud og blive blæst igennem i skoven og derefter tage hjem og se film i sofaen under dynen.

Praktisk ferie

I en ferie er det også oplagt at få klaret nogle af de opgaver, der ikke er tid til i hverdagen. Måske er det nu, at I skal få ryddet op i jeres skur eller malet væggene i stuen, som I har gået så længe og tænkt på. I ferien er der tid til det, og I kan tage det i jeres eget tempo.

Diverse
Find en troværdig og kvalificeret elektriker
Diverse
Derfor skal du tage på dykkerrejse
Diverse
Aktiv oplevelse på Fyn