Outdoor

Vandretur – find vej i mørket med en lommelygte


I dag kan man tage på vandreture mange steder i verden, og det betyder, at flere mennesker er begyndt at vandre i skove, bjerge og andre terræner mere, end de tidligere har gjort. Hvis man vælger at tage på vandretur, så behøver man ikke kun at vandre ved højlys dag, man kan også vandre om natten. Hvis man gerne vil vandre, når det er mørkt, så er det en god idé at anskaffe sig en lommelygte, så man kan se sine omgivelser, uanset om det er nat eller dag. Så hvis du synes, at det lyder spændende – så kan du læse mere herunder og få nogle gode råd til at vælge den rette lommelygte.

Gode råd til at vælge den rette lommelygte

Der findes mange lommelygter på markedet, og de kommer i flere forskellige modeller – nogle er store, og andre er små. Nogle modeller kan holde strøm i lang tid, hvor andre har en lav batteritid. Derudover så er der også forskel på, hvor kraftigt de forskellige lommelygter lyser. Så inden du skal vælge en lommelygte, så er det vigtigt, at du finder ud af, hvad for en model du kommer til at bruge.

Hvis du for eksempel skal gå lange vandreture om natten, så kan det være en fordel at anskaffe sig en lommelygte, der er kraftig og kan holde strøm i lang tid. Hvis du derimod ikke kommer til at vandre om natten, men gerne vil have en lommelygte med på tur, hvis du eksempelvis skal finde noget i tasken, mens det er mørkt, så er det en god idé at anskaffe sig en mindre lommelygte.

Derudover så findes der lommelygter med solceller. Denne type lommelygte kan du hænge på tasken om dagen, mens du vandrer, også har den strøm om natten, hvis du skulle få brug for den.

Fordele ved en lommelygte

Udover at man kan finde ting i mørket med en lommelygte, så kan man også finde stier og veje. En anden fordel er, at man kan jage vilde dyr væk med den, især hvis det er mørkt.

Outdoor
Aktiv ferie? Det her skal du prøve
Outdoor
Vil du blive en bedre jæger?
Outdoor
Er du vild med udelivet?
There are currently no comments.